Region

Svet

Željko Mitrović na festivalu u Kanu: Pink paket je postao pravi hit!

Vlasnik "Pink" kompanije Željko Mitrović i direktor filmskog "PFI" studija u Šimanovcima Igor Turčinović prisustvovali su gala žurki povodom otvaranja festivala u Kanu.

Željko Mitrović na festivalu u Kanu: Pink paket je postao pravi hit!



Na zabavi je, pored brojnih zvezda iz Holivuda, prisustvovao i Leonardo di Kaprio, kao i zvezde filma "Veliki Getsbi", a svoje prisustvo u Kanu Pinkova ekipa iskoristila je da na svojim štandovima prezentuju Pinkove studijske i tehničke kapacitete, kao i da brojnim stranim kablovskim distributerima ponude nove sadržaje iz "Pink paketa".

"Najznačajnija imena iz sveta televizije, filma i šou-biznisa su trenutno u Kanu. "Pink", kao regionalni lider u televizijskoj i filmskoj produkciji, na najbolji način koristi prisustvo u Kanu i već smo ostvarili veliki broj značajnih kontakata i dogovorili izvrsne poslove. Posebno veliko interesovanje vlada za "Pink package" koji je postao pravi regionalni hit", kaže Željko Mitrović.

Osim srpskih kablovskih operatera koji su (izuzev SBB-a) u svoju ponudu uvrstili novi "Pinkov paket", postoji veliko interesovanje brojnih distributera iz regiona, ali i zapadne Evrope za preuzimanje kanala koji gledaocima pružaju čitav spektar ekskluzivnih filmskih hitova, muzičkog, zabavnog, serijskog, ali i dokumentarnog sadržaja.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>