Region

Svet

Seka i Veljko godišnjicu proslavili na jahti

Naša poznata pevačica Seka Aleksić i njen dečko Veljko Piljkić proslavili su prvu godišnjicu veze na luksuznoj  jahti.

Seka i Veljko godišnjicu proslavili na jahti



Njih dvoje su u Budvi proveli četiri dana, a Seka je imala i jedan nastup u diskoteci "Trokadero".

"Godišnjica našeg zabavljanja pala je tačno kada sam imala dogovoren nastup u Budvi. Veljko i ja smo se spontano dogovorili da produžimo boravak u Crnoj Gori, iznajmimo jahtu i u društvu prijatelja simbolično obeležimo datum koji nam mnogo znači! Isplovili smo oko 11 ujutru i dva dana proveli krstareći jadranskom obalom. Uživala sam pored čoveka koga bezgranično volim i poželela da mi sve naredne godišnjice budu ovako lepe i vesele" - rekla je Seka i nastavila:

Seka i Veljko

"Veljko uvek zna da me prijatno iznenadi i zaista je pravi džentlmen. Sa nama su bili naši prijatelji, moj kolega Đani i njegova supruga Slađa. Dok smo večerali, posada je iznela flašu šampanjca i tortu u obliku srca na kojoj je pisalo „Volim te zauvek".

Veljko je takođe otkrio koliko mu Seka znači: "U Crnoj Gori su nas pre godinu dana uslikali paparaci i obelodanili početak naše veze, zato mi je drago što smo prvu godišnjicu proslavili baš tamo. Seka je predivna, posebna žena i velika zvezda, a opet tako jednostavna i pristupačna. Srećan sam pored nje" rekao je Veljko.

Seka i Veljko

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>