Region

Svet

Zvezde Granda: Ispali Dejana Erić i Nemanja Anđelović! (Video)

Šou su večeras napustili jedan ženski i jedan muški takmičar. Dejana Erić i Nemanja Anđelović su dobili najmanje glasova pubilike i samim tim izbačeni iz daljeg takmičenja.

Zvezde Granda: Ispali Dejana Erić i Nemanja Anđelović! (Video)Kao i prošle nedelje i ovaj put nije bilo žirija, te je opstanak takmičara zavisio isključivo od glasova publike. Najslabiji utisak su ostavili Dejana i Nemanja.

Nemanja Anđelović se publici predstavio pesmom "Još i danas zamiriše trešnja", a u drugom krugu kada se pevaju pesme bržeg tempa Nemanja je otpevao "Cvete beli" Dženana Lončarevića.

Dejana Erić je u prvom krugu pevala "Boli, boli" od Snežane Đurišić, da bi kasnije izvela pesmu Cece Ražnatović, "Dragane moj".

U daljem takmičenju ostali su Katarina Grujić, Slobodan Đurković, Slađana Mandić, Aleksandra Prijović, Miloš Brkić, Milena Novaković, Marko Stolić, Aleksandra Džidža Stojković, Amir Jašarpahić, Haris Skarep, Rada Sarić i Stefan Lukić a kako su večeras zvučali takmičari od kojih se opraštamo poslušajte ovde.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>