Region

Svet

Saša Milošević Mare za Svet Plus: Definitivno postoje indicije da glasanje nije bilo regularno!

Kompozitor pesme "Ljubav je svuda" kojom su nas "Moje 3" predstavljale na Eurosongu, Saša Milošević Mare, otkrio je za naš portal da postoje indicije o neregularnosti glasanja i da se cela situacija oko manifestacije čini pomalo sumnjivom.

Saša Milošević Mare za Svet Plus: Definitivno postoje indicije da glasanje nije bilo regularno!



U intevjuu koji nam je dao, Mare je naveo da mu je potpuno nerealno da nijedna zemlja iz regiona nije prošla u finale, te da se na kraju postavlja pitanje vredi li uopšte učestvovati na Eurosongu i očekivati bilo šta.

"Čudno je da ni Hrvatska sa klapom, ipak drugačijom pesmom od ostalih, nije prošla. Slovenija koja je imala dobru pesmu i pevala na engleskom jeziku, Crna Gora koja je opet imala nešto drugačije, pa ni Makedonija... Svaka pesma je različita, a nijedna nije ostvarila plasman u finalu", izjavio je Mare i dodao: "Interesantno je da su sve zemlje Skandinavije prošle, dok su sa našeg podneblja, da kažem, u finale otišle samo Grčka i Rumunija".

Što se tiče samog Eurosonga, Mare je istakao da se ovim dovodi u pitanje učestvovanje naše zemlje na manifestaciji narednih godina, jer je neminovno da se posle ovakvih stvari zapitamo ima li smisla takmičiti se i da li je uredu ulagati i očekivati bilo šta.

Ono što je interesantno je podatak da samo jedna proba predstavnice Danske, koja se plasirala u finale i važi za ovogodišnjeg favorita, košta ovu zemlju čak 10.000 evra, a pošto će ih imati najmanje dvanaest, samo na scenu, koreografiju i rasvetu biće uloženo 120.000 evra!

Zvanični rezultati glasanja biće objavljeni u nedelju, kada će se znati tačan broj glasova i videti regularnost, odnosno neregularnost glasanja. S obzirom da veliki broj SMS poruka za vreme trajanja glasanja nije prihvaćen, Saša Milošević Mare stavio je veliki akcenat na rezultate glasanja, nakon čega će videti šta dalje raditi.

"Definitivno postoje indicije da glasanje nije bilo regularno. Dokaza još uvek nema, čeka se nedelja pa ćemo znati šta nam je dalje činiti."

Ukoliko neko od vas poseduje SMS poruku ovakvog sadržaja koji ukazuje na nevažeći glas Srbiji za vreme regularnog trajanja glasanja u prvoj polufinalnoj večeri, ovim putem vas pozivamo da nam se javite i dostavite fotografiju istog na e-mail adresu [email protected].

Autor: B.B.
Foto: eurovision.tv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>