Region

Svet

Moje 3 stigle u Beograd: Nismo razočarane, dale smo sve od sebe!

Predstavnice Srbije na 58. Pesmi Evrovizije doputovale su večeras iz Malmea u Beograd.

Moje 3 stigle u Beograd: Nismo razočarane, dale smo sve od sebe!Na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ih je veliki broj novinara, snimatelja i fotoreportera, ali još više njihovih fanova koji su nekoliko puta u glas zajedno pevali kompoziciju "Ljubav je svuda" sa kojom su "Moje 3" učestvovale na Evrosongu.

"Dale smo sve od sebe, iza nas je jedno značajno i veliko profesionalno iskustvo  i šest meseci života koji je bio pun zaista divnih uspomena. Nema razloga da budemo tužne. Predstavljale smo zemlju dostojanstveno u svakom trenutku boravka u Malmeu", rekle su Mirna, Nevena i Sara po dolasku u Srbiju.

Eurosong 2013: Poznati svi finalisti! (Video)
Iako su na najbolji način izvele pesmu Saše Miloševića Mareta "Ljubav je svuda" sa kojom su pobedile na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije Beosongu u martu ove godine, Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, članice grupe "Moje 3" i sa njima prateći vokali Ksenija Milošević, Dunja Vujadinović i Jelena Mitić u prvom polufinalu u Malmeu nisu osvojile dovoljno glasova publike i žirija za prolazak Srbije u finale.

U finale se iste večeri nisu plasirali ni: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Kipar i Austrija.

Svi finalisti 58. Pesme Evrovizije su bili poznati kada se delegacija Srbije vratila iz Malmea.

Finale Eurosonga je u subotu 18. maja, prenos možete pogledati na Prvom programu RTS-a od 21 čas.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>