Region

Svet

Katarina Kaja Ostojić: Prevazišla sam svadbu, biram prvo MTV

Pevačica Katarina Ostojić Kaja je nedavno izbacila duet sa Krejgom Dejvidom o kome se puno pričalo, pa je ispričala je kako je tekla saradnja sa svetskom zvezdom.

Katarina Kaja Ostojić: Prevazišla sam svadbu, biram prvo MTVKakav je osećaj snimiti duet sa nekim čiji si poster lepila na zid?

"Mislim da je to najbolji osećaj u životu. Život mi je darovao priliku kakva se ne pruža svima i još jednom mi dokazao da piše neverovatne romane. On je moj tinejdžerski idol i ovom pesmom me naterao da ponovo posle mnogo godina maštam."

Sad kad si ostvarila svoj najveći san, da li je vreme za svadbu ili će čekati zbog MTV nagrade?

"To su dve različite priče kojima da bi uspele se morate posebno maksimalno posvetiti. S obzirom da sam svadbu već prevazišla biram prvo MTV."

Majka si, našla si ljubav svog života i karijera ti je krenula kako si želela, koliko si srećna od 1 do 10?

"Ne mogu da kažem da nisam srećna ali priznajem da sam neko ko nikad nije zadovoljan u potpunosti. Recimo da sam srećna zato što imam dete kakvo se samo poželeti može i trudim se da sve ovo izguram što bolje zbog nje."

Šta si to naučila iz svega što ti se desilo u poslednje vreme?

"Shvatila sam koliko je teško uspeti u inostranstvu. Ovde je sve svedeno na minimum minimuma dok se u svetu traži maksimum u svakom smislu jer je konkurencija žestoka."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>