Svet

Region

Anđelina Džoli i Bred Pit planiraju venčanje u Bosni?!

Holivudska zvezda Anđelina Džoli od juče je glavna tema u medijima posle odluke da odstrani obe dojke kao prevenciju od raka.

Anđelina Džoli i Bred Pit planiraju venčanje u Bosni?!



Anđelina se svima obratila putem otvorenog pisma u kome je prokomentarisala svoju nedavnu odluku da odstrani obe dojke: "Odluka nije bila laka, ali je to jedna od odluka zbog kojih sam vrlo srećna što sam ih donela. Sada mogu da kažem svojoj deci da ne moraju da brinu da će me izgubiti usled raka dojke. Oni znaju da ih ja volim i da ću učiniti sve što je potrebno kako bi bila sa njima što je duže moguće".

Anđelina Džoli odstranila obe dojke iz zdravstvenih razloga
Ipak, Anđelinina odluka nije jedini razlog da se ovih dana o njoj piše u medijima. Ona i Bred Pit odlučili su da se venčaju što je pre moguće, a kao lokaciju za ovu ceremoniju neće koristiti svoj dvorac Mirval u Francuskoj. Oni žele nešto intimnije, kako bi venčanje proteklo samo u društvu prijatelja i porodice.

Izvor blizak porodici kaže da bi Anđelia volela da se uda u jednoj od država u kojima se bavila dobrotvornim radom, pa će tako venčanje između najpoznatijeg holivudskog para možda biti održano u Bosni, a druge opcije su Haiti ili Kambodža. "Možda će mnogima zvučati pretenciozno, ali Anđelina iskreno veruje da treba da sledi svoj cilj. Ona uživa u dobrotvornom radu i volela bi da taj osećaj usadi u jedan trenutak njenog privatnog života", dodaje izvor.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>