Svet

Region

Eurosong 2013: Marija Šerifović ima objašnjenje što Moje 3 nisu u finalu! (Foto)

Naše predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu "Moje 3" nisu se plasirale u finale i sinoć su završile sa najvećim muzičkim takmičenjem u Evropi.

Eurosong 2013: Marija Šerifović ima objašnjenje što Moje 3 nisu u finalu! (Foto)



Iako su imale veliku podršku, žiri i publika nisu im omogućili plasman u finale. Marija Šerifović, koja je 2007. godine predstavljala Srbiju na "Eurosongu" i osvojila prvo mesto, bila je našim predstavnicima ogromna podrška i svaki trenutak u Malmeu provodila sa njima.

"Moje 3" nastupile su sinoć pod rednim brojem 16 i time zatvorile prvo polufinalno veče, posle objavljenih 10 zemalja koje su se sinoć plasirale u finale, Marija Šerifović na Tviteru je napisala da ima objašnjenje što se naše predstavnice neće naći na finalnoj večeri "Eurosonga".


Tokom ovogodišnjeg "Beosonga", na kome je pesma "Ljubav je svuda" izabrana da nas predstavlja u Švedskoj, Marija se pojavila u majici koja je imala interesantan natpis "Muzika iznad korupcije". Da li je njeno objašnjenje za neuspeh Nevene, Sare i Mirne vezan za istu temu, videćemo kada Marija iznese svoje objašnjenje.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>