Svet

Region

Moje 3 razočarale na Eurosongu? Pogledajte nastup naših predstavnica (Foto+Video)

Moje 3 nastupile su u prvoj polufinalnoj večeri najvećeg muzičkog festivala Eurosong u Malmeu. Iako su imale zapažen nastup, nisu se plasirale u finale.

Moje 3 razočarale na Eurosongu? Pogledajte nastup naših predstavnica (Foto+Video)



Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović nastupile su pod rednim brojem 16, sa kompozicijom "Ljubav je svuda" autora Saše Miloševića Mareta i zatvorile prvo polufinalno veče.



Premda su se od drugih zemalja, možemo reći, razlikovale po nastupu i neobičnim kostimima, naša zemlja se nije plasirala u finalno veče Izbora za pesmu Evrovizije, 58. po redu.



Eurosong 2013: Poznati finalisti! (Video)
Pod ovogodišnjim sloganom "Svi smo jedno" (We Are One), Eurosong 2013 proći će i bez zemalja iz regiona. Zanimljivo je da se ni Hrvatska, koju je predstavljala "Klapa s mora" s kompozicijom "Mižerja", Crna Gora sa "Igrankom", kao ni Slovenija sa numerom "Straight into love" nisu plasirale u finale.



Zasigurno je ovo veliki poraz za našu zemlju, nakon velikih uspeha na Eurosongu prethodnih godina koje su ostvarili Marija Šerifović i Željko Joksimović.

Eurosong 2013: Moje 3 se nisu plasirale u finale (Foto)
Podsećamo, prošle godine Srbija je zauzela impresivno treće mesto sa kompozicijom Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar". Iako su naše predstavnice i članovi delegacije duboko verovali u prolazak u finale, sreća nam se ove godine ipak nije osmehnula.



Pogledajte kako je izgledao nastup "Moje 3", a ostatak fotografija potražite u našoj bogatoj galeriji.





Autor: B.B.
Foto: Printscreen RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>