Region

Svet

Grandovke u Crnoj Gori doživele neprijatnosti!

Bilja Sečivanović i Aleksandra Bursać pre par dana doživele su neprijatnosti na plaži u Jazu.

Grandovke u Crnoj Gori doživele neprijatnosti!



Vožnja dušekom koji vuče čamac za ove dve dame nije bila baš najslavnija, evo sta kažu: "Čim smo krenuli, bilo mi je sumnjivo što su odmah dali gas do daske jer smo ceo dan posmatrali te igrarije i znam da postepeno ubrzavaju. Medutim ne, 'crnogorski frajeri' su počeli odmah da nas vuku ka talasima, krivudavo da voze, pa sam počela iz sveg glasa da vičem da uspore. Jedan se samo okrenuo, nasmejao i dodao još jači gas. Odskakali smo od površine vode dva metra. U jednom trenutku smo svo četvoro odleteli sa dušeka i na nekoliko trenutaka potonuli u more."

"Bili smo u šoku, nismo znali šta nas je snašlo. Moja sestrica je pocela da plače, onda sam se Bilja i ja okrenule i videle njenog bratanca kako mu krv ide na usta. Od siline udarca, rasekao je zubima jezik. Počele smo da plačemo, ali su se ubrzo oni kreteni, kad već tako moram da ih zovem, pojavili. Sve vreme su se smejali i šalili na naš račun dobacujuči da lepo letimo. Vratili su nas na obalu čamcem, dok je Bilja urlala na njih. Oni su se sve vreme pravili kao da se ništa nije desilo."

"Ostavili su nas na obali i ćao. Posle smo otišli kod lekara, gde su Marku pregledali jezik, na svu srecu, izbegao je ušivanje, samo su mu dali neku terapiju i savetovali da neko vreme mora da pazi, da što manje priča i da ako dode do komplikacija, krvarenja, obavezno da im se opet obratimo
", ispričala je Aleksandra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>