Region

Svet

Željko i Žarko Stojanović: Ava je psihijatrijski slučaj, a Soraja sponzoruša! (Foto)

Blizanci Željko i Žarko Stojanović su od početka rijalitija "Veliki Brat" bili u centru pažnje, najpre sa svojim simpatičnim izjavama, svađama i slabom znanju srpskog jezika.

Željko i Žarko Stojanović: Ava je psihijatrijski slučaj, a Soraja sponzoruša! (Foto)



Momci koji žive u rijalitijima, preko noći su osvojili ženska srca u Srbiji. Pre nekoliko dana, Žarko je pobedio i osvojio 50.000 evra, dok je Željko bio četvrti. U intervjuu za Telegraf, sve vreme su se nadmetali i otvoreno govore o prvim ljubavima, ukućanima i svojim planovima za budućnost.

Recite nam nešto više o detinjstvu, gde ste odrasli i koju školu ste završili?

Žarko: U Srbiji smo bili do pete godine i ovde smo išli u vrtić. Posle toga smo otišli u Francusku zbog operacije Željkovog oka i prvih pet godina smo bili bez papira. Išli smo u osnovnu školu, potom obojica završili gimnaziju, a ja sam nastavio Biološki fakultet. Željko nije otišao na fakultet.

Željko, mnogi su primetili da "lako planeš", a Žarko je tvoja sušta suprotnost. Da li si od malena bio tako hirovit, a Žarko miran?

Žarko (buni se): Ja sam takođe plahovit, ali Željko ima “kratak fitilj”.

Željko: Tako je bilo od malena, on je brinuo o meni od pete do desete godine. Nakon toga me je samo uvaljivao u nezgode. Uvek sam ga branio, čak i kad u ulicu dođe njih gomila da ga prebije. Onda ja izađem i sve bude u redu.



Čime ste se bavili u životu?

Željko: Žarko nije ništa radio, samo je u školu išao. Ja sam išao godinu dana na folklor, ali sam odustao. Nakon toga sam se bavio boksom. Danas organizujem žurke i meni su hobiji kafana, žurke i kafići.

Žarko: Ja sam samo rolere vozio, nikada nisam bio ljubitelj sportova. Ne volim ništa gde se znojim.

Koliko se život ovde razlikuje od života u Francuskoj?

Žarko: Ovde su ljudi mnogo ljubazniji i pristupačniji. Bezbednost na ulicama je velika, nemaš presiju u glavi da će te neko napasti. U Francuskoj je potpuno drugačije, pogotovu kada su devojke u pitanju. Ne može drugarica da ti dođe ako si sama kod kuće. Tamo je mnogo opasnije, čak i u centru Pariza. Francuzi su veoma zatvoreni, na ulici niko neće da ti pomogne kada nešto pitaš. Svi brzo žive i jure na posao.

Kakve su Srpkinje u odnosu na Francuskinje?

Željko: Prvo, razlikuju se u visini. Ovde je prosek visine devojke mnogo veći nego tamo. U Srbiji je stalno lepo vreme, te se devojke stalno sređuju. U Francuskoj se devojke i drogiraju, jedu u “Meku” kao nenormalne i stalno šetaju u džemperima, ništa se ne vidi (smeh).

Kakve devojke vas privlače?

Željko: Ja se ovde potpuno "izgubim". Ima mnogo lepih devojaka i uopšte ne mogu da se koncentrišem. U kući mi nijedna devojka nije bila lepa, čak ni Ava. Zatvorenost je učinila svoje.

Žarko (dobacuje): Gde će Željko da priča o kriterijumima kada je bio sa Avom? (smeh)



Šta mislite o Avi, Soraji i Vendi?

Željko: Soraja je prava plavuša, klasična sponzoruša. Stalno me je pitala zašto je zezam da je plava, a ja sam joj rekao zato što je prava plavuša koja samo ćuti i ništa ne radi. Da nisam bio zatvoren i da mi Ava priđe, oterao bih je u pi**u ma*erinu. Ona je pravi slučaj za psihologa. Nikad u životu ne bih ponovo bio sa njom. Sada mi je super kao drugarica jer je opičena. Ona je ostala do finala jer je sve vreme koristila suze kao oružje. Čim sam je upoznao, shvatio sam da će ona teško naći bilo kakvog dečka napolju. Nije mi jasno uopšte kako je ona mogla da prođe pitanja psihologa pre rijalitija. Ona je psihijatrijski slučaj. Nema inteligenciju ni 2 odsto.

Žarko: Maja ima veliki problem u glavi. Ona je prava bolesnica. Verovatno kada bude čitala ovo, reći će da je napadam bez razloga, ali ona je sama to izazvala. Siguran sam da se nije pokajala na kraju rijalitija. Čim ti očekuješ da ti jedna Vendi potvrdi ko si ti, znači da imaš problem. Vendi je super, samo me je iznervirala što je zezala Milića zbog njegove bolesti jer je operisao testis. Inače je veoma pametna i retko greši kada nešto prognozira.

Da li je bilo momenata kada ste se toliko iznervirali da biste nekog povredili ili udarili?


Žarko: Imao sam želju da opalim Maju Nikolić tako da umre. Bilo je momenata kada sam hteo da uzmem nož i zakoljem je. Glupa je i bolje neka to prizna. Ima žestoki problem.

Željko: Ona ima pileći mozak i luda je potpuno.

Sa kime ćete nastaviti da se družite i pijete kafu?


Željko: Sa Milićem definitivno, on je kralj. Nevena i Aneta su isto super.

Pamtite li prvi poljubac, prvi seks? Da li je ostao u lepom sećanju?

Željko: Prvog poljupca se uopšte ne sećam, a prvi seks je bio sa 16 i po godina i ostala je u najlepšem sećanju.

Žarko: Ja ne želim o tome da pričam, bio sam srećan, a i sada sam. A prvog poljupca se ni ja ne sećam.



Žarko, vaša mama je rekla da imaš devojku već osam godina, koja se zove Žudit. Je l’ to istina?

Žarko: Žudit je moja najbolja drugarica već godinama i moja mama je vidi kao moju devojku. Hteli smo i stan da iznajmimo. Nije mi devojka.

Ne želiš da pričaš o svojoj seksluanosti. Zašto?

Žarko: Ja mogu o tome da pričam, nije problem. Samo, ne vidim razlog da se o tome polemiše. Pogotovu kada te osuđuju. Kome je bitno da zna, on zna. Devojke neka probaju i neka nastave sa prilaženjem i udvaranjem, jer meni to jako prija.

Rekao si da si se ljubio sa drugom za 9.000 evra. Da li bi spavao sa momkom za određenu svotu novca?


Žarko: Nisam se nikada ljubio, to nije bio poljubac, već smo samo okrenuli glave jedan ka drugome. Sve je bilo namešteno. Za 9.000 evra bih se ljubio, a ako mi daš milijardu evra, jeba*u ti koga hoćeš!

Žarko, rekao si da moraš da završiš neke projekte u Francuskoj, pa ćeš se vratiti u Srbiju. O čemu se radi?

Žarko
: Projekat je vezan za biologiju, a radim ga sa Žudit, koja je takođe završila moj fakultet. Nadam se da ću uspeti u tome.

Koji su vam planovi za budućnost?

Željko: Ja ću u Srbiji početi da organizujem francuske žurke i to će biti nešto odlično. Planiram da pravim čak i majice sa raznim likovima. Uskoro ću snimiti pesmu, za nekih mesec i po dana, koja će biti u rep fazonu, kao “Elitni odredi”. Malo ću pevati na francuskom, malo na srpskom. Kao što Sindi može da peva par reči, a onda kaže svoj nadimak, to je užas.

Žarko: Daćemo mami i tati pare, te će oni izgraditi četiri stana u Francuskoj, koja ćemo mi kasnije izdavati. Ne znam šta ću dalje, jer još uvek nisam spreman da uđem u firmu i zaposlim se. Probaću da donesem neke TV projekte u našu zemlju, jer Srbija kasni za Francuskom deset godina što se tiče televizijskog programa. U nekim pregovorima sam, pa ćemo videti šta će biti. Teško da ću biti voditelj, jer ne umem srpski da pričam, govorim kao mentol. I mnogo mešam slova č i ć.



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>