Region

Svet

Ava Karabatić o Velikom Bratu: Pobeda je kupljena! Nije bio takav dogovor!

Čim su se u ponedeljak ugasile kamere, a pobednik i svi finalisti Velikog Brata trebali da krenu na žurku priređenu njima u čast, da ne bude još sve gotovo postarala se Ava Karabatić, koja je besnela na produkciju po praznom studiju.

Ava Karabatić o Velikom Bratu: Pobeda je kupljena! Nije bio takav dogovor!"Ovo je skandal! Da li znate vi koliko sam ja rizikovala? Fakultet sam zapostavila. Ajte, bre, pobeda je kupljena, svi znaju!", vikala je Ava na ljude iz Emotiona koji su pokušavali da je smire, ali je starleta terala po svome.

U jednom trenutku otac je video da se stvar otrgla kontroli i viknuo je na ćerku da se smiri. "Muči, Ava! Ne lupaj gluposti", vikao je Ivica.

"Ovo je nepošteno! Rekli ste mi! Imali smo dogovor", besnela je starleta, na šta su ljudi iz Emotiona pokušali da joj stave do znanja da su novinari tu i da bi najbolje bilo da ode na žurku.

Ava je besnela i na oca: "Ti si kriv za sve! Učila bih i spremala ispite", ali je na incident zaboravila čim je ušla na žurku i sa ocem počela da se provodi uz mnogo alkohola.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>