Svet

Region

Sara Džesika Parker: Nisam gotova sa Keri Bredšo

Sara Džesika Parker, zvezda serije "Sex i grad", mogla bi ponovo da se nađe u ulozi Keri Bredšo i time obraduje mnogobrojne gledaoce ove serije.

Sara Džesika Parker: Nisam gotova sa Keri Bredšo



Naime, Parkerova je nagovestila povratak serije kada je za "NY Daily News" izjavila da još uvek nije završila sa Keri Bredšo.

"Oduvek sam govorila da postoji još jedna priča koju treba ispričati. Trebalo bi to i da uradimo, ako postoji pravo vreme i mesto", rekla je ona.

Iako glavna glumica iz čuvene serije "Sex i grad" želi da snimi nastavak ovog ostvarenja i time obraduje mnoge žene širom sveta, problem bi mogao da nastane po pitanju njenih koleginica glumica. Sintija Nikson je još prošle godine rekla da je uloga Mirande koju je igrala u ovoj seriji, a i istoimenom filmu, više ne interesuje. "Zverka" je sličnog mišljenja, pa je samo kratko objasnio da "ne vidi snimanje trećeg dela".

Kim Katral već je bila razlog da i snimanje drugog dela filma bude neizvesno, a dame širom sveta nadaju se da će Sarine koleginice promeniti mišljenje i da ćemo uskoro imati priliku da Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson, Kim Katral, Kristin Dejvis, a i Krisa Nota vidimo u istom sastavu na velikom platnu.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>