Region

Svet

Džej Ramadanovski: "Želim da mi se vrati Nada"

Iako se pre šest godina razveo od svoje supruge Nade sa kojom ima dve ćerke Anu i Mariju, popularni pevač Džej Ramadanovski sve više razmišlja da se pomiri sa svojom bivšom suprugom.

Džej Ramadanovski:



"Kada sam se razveo od Nade, znao sam da ćemo ona i ja jednog dana ponovo biti zajedno. U našem slučaju, sledio sam onu čuvenu: „Nikada ne reci nikad“. Moja supruga i ja ostali smo u fantastičnim odnosima. Usled iznenadnog uspeha, udarila mi je slava u glavu. Voleo sam žene, vodio sam buran život i kao takav bio sam nepodnošljiv za porodični život. Sada se polako smirujem. Ne kažem da me sve to više ne interesuje, ali sve manje. Znate kako, stari se, a moja kćerka Ana, koja je posle razvoda prešla da živi kod mene, planira uskoro da se uda. Plašim se ubiće me samoća, a Nada je uvek bila jedina koja me je uvek najbolje poznavala i razumela. Treba neko da se brine o meni “ - rekao je Džej i rekao da njegova žena jedva čeka da je pozove da mu se vrati.

“Šta vam je, pa Nada mene voli kao Boga. Ona jedva čeka da je pozovem natrag, da se pomirimo. Ne treba meni sa Nadom neka taktika. Mi ćemo lepo da sednemo i da se dogovorimo” - napominje Džej.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>