Region

Svet

Ćerka Ljube Pantović potvrdila vezu sa majčinim dečkom, odlaze zajedno u Austriju!

Aleksandar Čabarkapa, dečko Ljube Pantović, priznao je da je u vezi s njenom maloletnom ćerkom i da je njegova nova ljubav u drugom mesecu trudnoće.

Ćerka Ljube Pantović potvrdila vezu sa majčinim dečkom, odlaze zajedno u Austriju!



Naglasio je da aktuelnu učesnicu "Farme" poznaje već 15 godina, a da su vremenom počeli i da se zabavljaju.

Dečko Ljube Pantović: Sa njenom ćerkom sam u ozbiljnoj vezi!
"Posle tri meseca desilo se da smo se ja i njena starija ćerka smuvali. Veza je jedno vreme bila paralelna, ali sve je išlo ka tome da otkačim Ljubu. Sad čekamo da dođe s Farme i da dobije zvaničnu korpu, a ona će znati i zašto. Ništa nije saznala o nama, niti je posumnjala da smo njena ćerka i ja u vezi i dok je bila van rijalitija, sve je bilo u potpunoj tajnosti."

"Ćerka je čak i zatrudnela pre mesec i po dana i mi se nećemo odreći deteta", rekao je Čabarkapa za Skandal i dodao da su sada svi protiv njih: "Baba Duška, otac i stric... ma svi. Zato i idemo u Austriju na neko vreme, da se sklonimo i odmorimo od svih."

On dodaje da devojčica nema čega da se plaši.

"Ljuba će dobiti nervni napad jer se malo više zaljubila i onda će reagovati burno. Njena ćerka i ja planiramo da se venčamo i baš nas briga što će svi biti protiv toga. A vidiš li ti šta ona radi s onim Šaom tamo na Farmi, i poljubac se desio. Mada, kakva god ona bila u "Farmi", nju bi čekao isti odgovor. Ako bude pravila problem i bude radila protiv naše veze, reagovaću, a njoj se to neće svideti", naglasio je Čabarkapa.

Ljubin bivši dever: Ljubina ćerka je trudna, priznala mi je, imam snimak!
Inače, on je oženjen i njegova supruga u avgustu će mu roditi četvrto dete, a i Ljubina ćerka se oglasila u Skandalu i potvrdila da je u ljubavi s Aleksandrom.

"S majkom se nikad nisam slagala! S ocem sam u boljim odnosima, oduvek je tako. Mene je strah kako će mama reagovati. Dobiće nervni napad, ali ja neću da se odreknem ove veze šta god da bude. I baba Duška je protiv nas, i otac, ali on će smekšati. Ja sam njegova ljubimica! Ipak, strah me je za majku", rekla je devojčica.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>