Region

Svet

Maju Marijanu suprug udario pred kolegama, policija se uključila u slučaj!

Pevačicu Marijanu Radovanović poznatiju kao Maja Marijana nevenčani suprug Mladen Šmakić tukao je godinama, čak i u društvu, pred kolegama. Tako ju je tokom snimanja spota za pesmu s Dejanom Matićem išamarao pred svima.

Maju Marijanu suprug udario pred kolegama, policija se uključila u slučaj!



"Njih dvoje su se posvađali. Sklonili su se sa strane, ali je svađa bila toliko žučna da smo je svi čuli. Vikali su jedno na drugo, a onda ju je on jako udario po obrazu! Svi smo pogledali u njih. Maji je bilo toliko neprijatno da se pretvarala da je sve u redu. Kad smo to videli, i mi smo odglumili da se ništa nije desilo", priča očevidac ovog nemilog događaja i priseća se da se posle toga Maja danima nikome nije javljala na telefon.

"Verovatno su svađa i tuča nastavljene i po odlasku sa snimanja. Maja je ostavljala Šmakića više puta, ali bi mu se svakoga puta vratila posle nekoliko dana i njegovih obećanja da se to nikada više neće ponoviti", priča prijatelj Maje Marijane.

Pevačica je i u četvrtak, kada je suprug brutalno pretukao a onda i izbacio iz automobila, najpre odbijala da kaže ko joj je naneo povrede. Progovorila je tek na nagovor zaposlenih u Urgentnom centru, koji su joj objasnili da nema razloga da se plaši.

"Iz Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat posle ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi da priča, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad sazna da ga je prijavila", kaže izvor iz istrage.

Pevačica Maja Marijana juče nije bila dostupna za komentar o događaju od pre tri dana jer je njen mobilni telefon čiji je broj poznat redakciji bio isključen. Kako je novinarima rečeno u MUP-u Srbije, policiji je prijavljeno da je pevačica pretučena i da su joj nanete lake telesne povrede.

"Radimo na ovom slučaju", kažu u policiji.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>