Region

Svet

Polufinale Velikog Brata 2013: Milić Vukašinović izbačen iz kuće!

Prvo polufinale serijala VIP Veliki Brat održano je večeras. Izbačen je Milić Vukašinović, kao osmi ukućanin koji je napustio kuću Velikog Brata.

Polufinale Velikog Brata 2013: Milić Vukašinović izbačen iz kuće!



Ukućani su u toku dana imali mini zadatak da se rangiraju po tome ko najviše zaslužuje pobedu, a nakon duže rasprave Maja Volk, Milić, Željko i Žarko nisu želeli da odstupe pa su podelili prvo mesto.
 
Izbacivanje su ukućani dočekali u pozitivnoj atmosferi i bez međusobnih sukoba. Na pitanja voditeljke Marijane Mićić odgovarali su raspoloženo, a neki su čak izjavili kako im je krivo što Maja Nikolić nije sa njima. Među njima nije bio Žarko, koji se zahvalio svima koji nisu glasali za Maju.

Napokon, voditeljka Marijana zamolila je sve polufinaliste da ustanu te je jedno po jedno slala da sednu. Poslednji su ostali da stoje Topić, Milić i Željko, a takmičar sa najmanje sms glasova publike bio je Milić. On je po izlasku iz kuće rekao da kao pobednika serijala vidi jednog od blizanaca.

Večeras je bilo prvo od dve polufinalne večeri. Nakon što je večeras Milić Vukašinović napustio kuću, ostalo je još osam takmičara. Polufinalisti su: Maja Volk, Soraja, Top, Ava, Aneta, Vendi, Željko i Žarko. Drugo polufinalno veče i novo izbacivanje na programu je u subotu, a veliko finale nas očekuje u ponedeljak. Pratite naš portal.

Autor: I.M.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>