Region

Svet

Maja Nikolić: Vendi je carica! Muškarci u kući Velikog Brata su devojčice! (Video)

Sinoć je Maja Nikolić napustila kuću Velikog brata, a voditeljka Marijana Mićić nije propustila priliku da Maji u studiju postavi par neprijatnih pitanja.

Maja Nikolić: Vendi je carica! Muškarci u kući Velikog Brata su devojčice! (Video)



Pre svega, Marijana je prokomentarisala kako se Maja posvađala sa svim ukućanima, a kada ju je pitala može li da se seti nekoga sa kime nije, ona je navela Topića. Međutim, Marijana ju je podsetila da se i sa njim svađala. Nakon toga Maja je nastavila da komentariše svoje ponašanje, a rekla je da je uprkos svemu stekla tri divna prijatelja u kući. To su Top, Aneta i sasvim neočekivano, Vendi. Pevačica je dobila 30 sekundi da se uključi u kuću, a tada je pozdravila Maju Volk, Topu rekla da mu želi pobedu, Aneti da je slavuj, a Vendi da je carica!

Voditeljka je započela priču o Majinom postu koji je bio glavna tema u kući danima, a Maja je rekla: "Ne postim jer sam bolja od drugih, naprotiv, postim jer sam gora od drugih".

Interesantan momenat je bio kada je Marijana počela da se raspituje o Slavku, a Maja se branila rekavši da on nije njen tip, i da su se oni šalili dok je to imalo smisla. Na Marijanino pitanje zašto baš Slavko, a ne Top, Maja je rekla da je Topić oženjen. Valjda je zaboravila da je i Slavko oženjen.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>