Region

Svet

Region

Lane Gutović: Mrzi me čak i da varam

Nakon godinu i po dana jedan od najomiljenijih domaćih glumaca Lane Gutović vratio se na male ekrane i otkriva kako smo se svi promenili za 18 godina, od prvog emitoavnja "Otvorenih vrata" pa do danas.

Lane Gutović: Mrzi me čak i da varamKoliko se Dragoslav danas razlikuje od onog pre 20-ak godina, a koliko ste se i vi lično promenili u ovom periodu?

"Dragoslav je izbegao promene, što se događa tipovima koji odlože odrastanje na neodređeno vreme. Ostao je beznadežno zaljubljen u svoju suprugu, ali ga to ne sprečava da je vara s drugim ženama. Moje lične promene se sastoje u sve većem broju stvari koje me mrzi da radim. Za razliku od Dragoslava, mene mrzi i da varam."

Posle priče o današnjem ulaganju u kulturu, Lane Gutović prokomentarisao je i šta misli o današnjim generacijama.

Imate li poverenja u generacije koje dolaze?

"Znamo da su nakazne igre mladih stare koliko i gresi njihovih otaca. Ovo je prilika da im nađem stotinu mana jer nema ništa što može da dovede naš ego do ushićenja kao pronalaženje tuđih grešaka. Zameram im samo jedno: rastu u nekoj vrsti stalne sadašnjosti i nemaju nikakvu vezu s prošlošću zemlje i naroda kojem pripadaju. A ova osobina je neophodna da bi se stekli uslovi za izdaju svoga naroda i svoje zemlje."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>