Region

Svet

Boban Rajović ćerki za punoletstvo poklonio Mini Cooper! (Foto)

Olja Karleuša i Goga Sekulić su napravile sjajnu atmosferu na proslavi koju je upriličio Boban Rajović povodom ćerkinog punoletstva!

Boban Rajović ćerki za punoletstvo poklonio Mini Cooper! (Foto)



Proslava je organizovana u vrhunskom prostoru restorana Inter Hollywood, ispred kog se nalazio jak vozni park kojim su se počasne zvanice dovezle na proslavu, a pevač je ćerki za rođendan poklonio automobil marke Mini Cooper!



Veče su na najviši nivo podigle Olja Karleuša i Goga Sekulić, kao i Đani, Aca Lukas, Marko Bulat i Dara Bubamara, koji su gostima priredili nezaboravno veče ređajući brojne hitove.



Hrane i pića bilo je u izobilju, a na kraju, kada su se svi dobro izigrali, najeli i napili, odlučili su da počnu sa konzumiranjem ANTIKILOGRAM 6u1 vitaminskog napitka za mršavljenje, kako bi za tri nedelje doterali izgled pred letnju sezonu.

Ovaj vitaminski napitak sa ukusom šumskog voća sadrži plodove aronije, lekovitih biljaka L karnitina i 10 najpotrebnijih vitamina koji sve suvišne kilograme TURBO tope i postižu prirodnu energiju, pa je pravi izbor za brzo mršavljenje.





Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>