Region

Svet

Era Ojdanić ogorčen izjavama kolega povodom veze sa maloletnicom!

Era Ojdanić ogorčen je izjavama svojih kolega, koji su kritikovali njegovu vezu s maloletnicom Slađom, o kojoj je pričao na Farmi. Posebno ga je razljutila njegova bivša prijateljica Mira Škorić, koja mu je poručila da bi ga obesila o mošnice nasred Terazija.

Era Ojdanić ogorčen izjavama kolega povodom veze sa maloletnicom!



"Taj komarac da se smiri jer ako ga ja zaprašim, ima da se dimi naredne dve godine! Neka razmišlja šta će da kaže pre nego što se izlupeta, pa neće biti reakcija, i opet ponavljam, ako je istina to što je rekao na "Farmi", ja bih ga obesila za mošnice nasred Terazija" kazala je iznervirana Mira.

"Pa zar i ti, drugarice bivša!? Svi znamo da voliš da se muvaš oko mošnica. Nastavi i dalje, tu si kraljica!", poručio joj je pevač, koji nije propustio priliku da oplete i po Đaniju:

"Za tebe, Đampula - ako me ne razumeš, da ti prevedem s rumunskog: "Đani, kur*ino" - mali debeli, ne bih te pustio na moje njive da riješ ni po go*nima. A Cakani i Kemišu mogu da poručim da bi propali da im nema supružnika!", rekao je Era.

Miru Škorić je izjava Ere Ojdanića samo nasmejala.

"Sve to je i smešno i žalosno u isto vreme, ali sve ono što kažemo i uradimo govori o nama samima. Ja protiv Ere Ojdanića nemam ništa, naprotiv, kolege smo godinama. Više puta sam ponovila da je nebitno da li je to izjavio on, neko ko mi je jako blizak ili neko koga uopšte ne poznajem, takve bljuvotine, čista pedofilija, iz bilo čijih usta da su izašle, bilo da su izrečene u šali ili ne, za svaku su osudu! To je moj stav i može da se ljuti ko god hoće!" - odgovorila mu je Mira.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>