Region

Svet

Seksi Sandra o farmerima: Vesna je veštica, Zorica taktičar, a Era pedofil! (Foto)

Govoreći o sebi, Seksi Sandra je rekla da nije mogla više da izdrži na Farmi i da je nisu izbacili, preplakala bi do kraja rialitija.

Seksi Sandra o farmerima: Vesna je veštica, Zorica taktičar, a Era pedofil! (Foto)



"Da sam ispala ranije, ne bih volela, da nisam ispala sad, preplakala bih. Ovo je za mene veliko iskustvo. Ja sebe ne vidim kao seljančicu, ja sam gradsko dete. Nisam znala ni da očistim luk. Ipak, tamo sam sve morala da radim, čak sam ribala podove. Zezala sam se da, kad izađem, moje novo zanimanje će biti čistačica", ispričala je ona po odlasku s Farme.

Na pitanje ko su njeni favoriti za pobedu, Sandra je rekla da su to mali Filip, Aki i Danijel, ali ako baš mora da bira, to bi bio "mali Fića" jer je vredan dečko, mada takvi ne uspevaju na Farmi.

Pored toga, Sandra je otkrila šta misli o ostalim farmerima:



"Goca glumica se nije kupala mesec dana. Ja je nisam videla da je grejala vodu. Niko je nije video da se okupala za ovo vreme. Od mene je uzimala par puta dezodorans, ali je nikada nisam osetila da smrdi. Verovatno je koristila vlažne maramice", rekla je Sandra bez dlake na jeziku.



"Zorica Marković je sve nagazila, ali ima taktiku. Kada sam odlazila, svi su se pozdravili sa mnom, a jedino mi je ona rekla: "Nadam se da znaš koga si postavila za gazdu. Nemoj da ja budem sluga!" To nije ista osoba koju ja poznajem privatno. Non-stop je trčala za mnom kada je trebalo da odlučim da li ću štapić dati Ljubi ili Sha."



"Era Ojdanić voli mlade devojke, tako da može da se kaže da je pedofil. Privatno je car i dobar je čovek, ali mi je dosadilo da me svi uzimaju u usta. Trpela sam i ćutala, a onda je preterao i svašta sam mu rekla. Nisam želela da ga uvredim time što sam mu rekla da može deda da mi bude, ali mi je dosadilo da se neko sa mnom na takav način poigrava."



"Sha je emotivan, ali jako iskompleksiran. Njemu niko ništa ne sme da kaže, a on svima sve može. Sujetan je. S druge strane, mekušac je. Nedelju dana je bio smoren zbog štapića. Ovo za njega nije igra."



Na pitanje ko najviše pije na Farmi, Sandra je rekla da je to Jovana Nikolić: "Jovana, definitivno. Pije i Goca, ali Jovana ipak najviše."



"Vesna Rivas je veštica i nije normalna. Posvađala se sa svima u kući. Očigledno je da je problem u njoj. Još ću razmisliti da li ću je tužiti zbog svega što mi je rekla. Posavetovaću se sa advokatima. Uzeću joj sve pare koje će zaraditi. Rekla mi je "jeftinoćo". Da me nisu smirili, prebila bih je. Glumi žrtvu i Miloša Bojanića."



"Stanija Dobrojević zna šta hoće. Ušla je da pobedi, ima cilj i drži ga se. Filipova osećanja su iskrena. Za nju to ne mogu da kažem. Ona napolju ima dečka. Mislim da sve to radi zarad karijere."

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>