Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi spasila život bebi iz komšiluka!

Vesna Vukelić Vendi u trudnoći nije dozvolila komšinici da abortira, a kad su se obe porodile, dojila i njenu i svoju bebu, otkriva njen prijatelj.

Vesna Vukelić Vendi spasila život bebi iz komšiluka!



"Vendi je bila u ulozi dvostruke majke jer je istovremeno dojila i svoju bebi i bebu komšinice, koja nije imala dovoljno mleka. Prethodno je tom detetu bukvalno spasla život. Kad je ova žena iz susedstva ostala u drugom stanju u isto vreme kad i pevačica, otac deteta, kao i njena porodica, okrenuli su joj leđa. Trudna Vendi joj nije dozvolila da prekine trudnoću i kad su se obe porodile, preuzela je brigu i o svojoj ćerki Nikoleti i o komšinici i njenom sinčiću, za čiji život se izborila" , kaže Vesnim prijatelj i dodaje:

"Uspela je da ubedi komšinicu da ne abortira, a po rođenju deteta brinula je i o njima, samo da dete ne završi u domu. U jednom trenutku, kad je ova ostala i bez mleka, Vendi je počela da doji obe bebe. Danas njena ćerka Nikoleta u šali kaže: "Mama, hoću da upoznam tog dečka koji mi je krao mleko", završava Vesnin prijatelj.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>