Svet

Region

Veliki Brat u Španiji: Seks gde god stignu, ne mare za kamere! (Video)

Ne obaziru se ni na koga, ljube se, pipkaju i imaju seks po celoj kući. Ne smetaju im čak ni cimeri koji uđu u sobu dok su oni usred "posla". Važan im je samo seks.

Veliki Brat u Španiji: Seks gde god stignu, ne mare za kamere! (Video)Takmičari raznih rijalitija odavno su shvatili da će im seks pred kamerama produžiti učestvovanje u šouu, a u nekim slučajevima, poput onog Marijane Kovačević i Nikole Nemeševića Nemeša, jedan od golupčića pobedi i osvoji pozamašnu novčanu nagradu.

Španci Melania i Pjer odlučili su da "zaigraju na kartu" seksa kako bi sebi osigurali ulazak u finale "Velikog Brata". Par upražnjava seks gde god i kad god stigne. Posebno je zanimljiva bila situacija kad je Melanija uvukla ruku Pjeru u kupaći dok su se sunčali na ležaljkama u dvorištu.

Vatreni Španci čak su sebi napravili šator od dušeka i pokrivača nasred sobe kako bi mogli uživati u strastima bez da ih ostali vide i kritikuju. U priloženom videu možete pogledati na šta su sve takmičari spremni za pobedu.Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>