Svet

Region

Bali Beg: Imam mnogo obožavateljki u Srbiji, dolazim u Beograd (Foto)

Prošlonedeljnom snimanju serije "Sulejman Veličanstveni" u Ejlulu kod Istanbula, prisustvovala je i ekipa domaćih ovinara.

Bali Beg: Imam mnogo obožavateljki u Srbiji, dolazim u Beograd (Foto)



Tog dana na setu nisu bili Halit Ergen, odnosno Sulejman, i Merjem Uzerli, koja glumi Hurem, a svi ostali glumci bili su na broju.

"Znam da u Srbiji imam mnogo obožavateljki, ali i moja devojka ima takva saznanja, pa je teško, gotovo nemoguće, da će me pustiti da idem sam", rekao je kroz šalu za "Kurir" Burak Ozdživit, koji tumači lik Bali-bega.



Na "bojnom polju" Bali-beg je odmeravao snage s neprijateljskom vojskom. Nedaleko od njega, u prepoznatljivom izdanju, raspoloženo je cupkao Nasuh-efendija čekajući svoj red za snimanje.

Ipak, najlepši utisak ostavila je Selma Ergeč, iliti Hatidže. Pozirala je pored svoje kočije u improvizovanom selu u kojem je snimljen i dobar deo serije.



"Bila sam u Skoplju, sutra putujem u Sarajevo, a želim da vidim i Beograd. Znam mnogo reči iz vašeg jezika", rekla je glumica i počela da ređa rečenice na srpskom.

Iako Halit Ergenč nije bio na snimanju serije, prisustvovao je večeri organizovanoj povodom 32. Istanbulskog filmskog festivala. Halit je bio u društvu mlade koleginice Selme, dok se Hurem u društvu verenika Kana Ateša pojavila na pet minuta.



Za sjajne kostime zadužen je Serdar Bazbug, poznati turski kostimograf, koji je za vreme posete sedeo u društvu glumaca i statista. "Dobio sam mnogo pohvala iz Srbije. Lepo je čuti pozitivne komentare, to mi daje podstrek da budem još bolji", kaže Bazbug.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>