Region

Svet

Nevena Miličević: Zbog Sindi sam dobila pečate na glavi, a Soraju neću da komentarišem!

Manekenka Nevena Miličević, koja je izbačena iz rijalitija Veliki brat jer je udarila Ivanu Stamenković Sindi, kaže da se ne kaje zbog incidenta jer više nije mogla da trpi torturu.

Nevena Miličević: Zbog Sindi sam dobila pečate na glavi, a Soraju neću da komentarišem!



Ona otkriva detalje tuče koja je usledila nakon žučne rasprave.

"Ona me je danima vređala i to patološkim lažima. Sindi je izvor ogromne negativne energije koja mi nije prijala, zbog čega sam je se klonila koliko sam bila u mogućnosti, a to je veoma teško u onakvim uslovima. Zbog svega toga zamolila sam produkciju i tražila da me ne stavlja u isti zadatak sa njom jer ne propušta priliku da me verbalno napada. Tog dana kada je došlo do incidenta ona je prekoračila granicu jer je prešla na fizički dodir. U tom trenutku me više nije interesovalo da li ću ostali u rijalitiju, htela sam samo da se zaštitim i da se to završi. Moj stres u kući danima se manifestovao fizički, tako što sam dobijala pečate po glavi jer sam se plašila šta sve može da uradi jedna tako psihički neuravnotežena osoba."

Da li razmišljaš da je tužiš?

"Ne želim da je tužim jer strah i negativna energija koje sam preživela tamo neće nestati. Mislim da takve situacije treba zaboraviti, a ne produžavati agoniju tužbom. Ne uživam u takvim stvarima, što očigledno nije slučaj sa svima."

Da li se kaješ što si ušla u "Velikog brata"?

"Upoznala sam mnoge nove divne ljude, ali bih volela da smo se našli u drugačijim okolnostima. Iskustvo kao iskustvo, lepo ili ružno, dragoceno je. Iz tog razloga ne mogu da se kajem što sam bila. Na stranu to što nisam lako podnela. Niko ko nije bio deo rijalitija ne može da shvati kako je teško biti izolovan, a u situacijama sa kojima nije prijatno nositi se ni u mnogo prijatnijim okolnostima. Deo moje loše procene je taj što sam očekivala da će biti sukoba, ali ne i toga da će pojedinci u projekat preneti lično nezadovoljstvo i frustraciju i nemilosrdno ih iskaljivati na drugim učesnicima."

Koji je uzrok sukoba u kom Sindi spominje svog bivšeg dečka i tebe u celoj priči?

"Možda zato što sam se ja sviđala njemu u trenutku kada ona očigledno emotivno nije raskrstila sa njim. Premda smo on i ja bili samo poznanici, na čemu se sve i završilo pre 15 godina."

Misliš li da joj je to bila taktika i imaš li svog favorita?

"Ne znam da li je imala taktiku. Favorita nemam jer ima dosta ljudi koji zaslužuju pobedu."

Kakvi su ti dalji planovi?

"Malo ću da se opustim i odmorim od svega i nastavljam život tamo gde je stao pre početka rijalitija. Uživam u dvogodišnjoj vezi sa dečkom Milošem i svojom porodicom i okrećem se pozitivnim stvarima jer sam tako vaspitana."

Kako komentarišeš to što se Soraja naziva tvojom koleginicom?

"Na to zaista nemam komentar!"

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>