Svet

Region

Anđelina Džoli kolabirala, Bred Pit zabrinut

Glumica je navodno tokom humanitarne misije u Demokratskoj Republici Kongo izgubila svest i sručila se na pod u kupatilu.

Anđelina Džoli kolabirala, Bred Pit zabrinut



Prema pisanju lista "National Enquirer", nakon kolapsa zvezdu je hitno pregledao doktor nakon čega je ceo događaj držan u tajnosti, a Anđelina je svom suprugu incident priznala tek po povratku u Los Anđeles.

Bred Pit je, navodno, pokušao da ubedi suprugu da se previše iscrpljuje humanitarnim radom. U jednom trenutku, van sebe od besa, pokušao je da je urazumi rečima: "Moraš da usporiš. Ubijaš se!"

"Anđelina je bila tako mršava i bleda da su neke od izbeglica izgledale u boljoj formi od nje", izjavio je izvor časopisa.

"Zapanjujuće, odlučna glumica je uspela da sakupi dovoljno snage da provede još nekoliko dana na humanitarnoj misiji pre nego što se vratila kući", piše "National Enquirer".

Iako ne sumnjamo u Anđelininu požrtvovanost i posvećenost humanitarnom radu, časopis "National Enquirer" je više puta u prošlosti pogrešno izveštavao o zdravlju Anđeline Džoli, između ostalog navodeći i da je "zavisna o pilulama za mršavljenje", te bismo ovu vest trebali da uzmemo sa dozom rezerve.

Autor: I.M.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>