Region

Svet

Region

Jelena Bajić Jočić u drugom stanju

Mlada rediteljka Jelena Bajić Jočić, posle velikog uspeha svog debitantskog filma "Led", ima još veći razlog za slavlje - ponovo je trudna.

Jelena Bajić Jočić u drugom stanju



Ona i njen suprug Predrag Jočić dobiće uskoro drugo dete i oboje su presrećni zbog te vesti, a možda najviše deda Radoš Bajić.

"Mnogo truda sam uložila u film i seriju, i trebalo mi je malo da stanem i posvetim se porodici. Poželela sam da rodim još jedno dete, pa onda da razmišljam o karijeri", kaže rediteljka. "Sada je red na porodične obaveze i majčinstvo, a za godinu-dve nadam se da ću ponovo stati iza kamere."

Bajići su pravi primer očuvanja porodice i zajedništva i naša sagovornica smatra da je to važna karika za spas od odumiranja srpskog naroda, o čemu svedoči i njen film "Led".

"Država mora da vodi glavnu reč, a i mi pojedinci igramo značajne uloge svako u svojoj avliji, i to je nešto čega bi svi trebalo da budemo svesni. Trudimo se da porodicu očuvamo, širimo i negujemo, i kroz nju negujemo srpski duh, kulturu i čuvamo tradiciju. Kada zaboravimo sopstvenu istoriju, kada zanemarimo sve što su vekovima naši preci razvijali, jezik, književnost, slikarstvo, umetnost, i ako se sve ono što nije materijalno već duhovno, kulturno zatre, ni nas više biti neće."

Autor: B. B.
Izvor: Novosti
Foto: N. Fifić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>