Region

Svet

Branka Blek Rouz čita poeziju Ognjenu Amidžiću (Video)

Najpoznatija srpska striptizeta, Branka Blek Rouz, iskoristila je priliku da pokaže da osim igranja i skidanja ima talenta i za pisanje poezije, te je publiku umesto golotinjom neočekivano počastila romantičnim stihovima.

Branka Blek Rouz čita poeziju Ognjenu Amidžiću (Video)



Ognjen Amidžić u ulozi Oskara Savića pričao je sa Brankom o tome kako reaguje na one koji osuđuju njen rad, ali je iskoristio priliku i da se našali na račun njene profesije.

"Kako niko ne zameri vatrogascima što se spuštaju niz šipku", rekao je Oskar, praćen aplauzom i smehom publike.

Poznatija kao "mama svih striptizeta", Branka Blek Rouz isprčala je Oskaru da se u njenom striptiz-klubu igračice svlače i uz njegove pesme "Medo Brundo" i "Zmija i Žaba".

"To je program! Da idem u pozorište, tamo svi smaraju, brate mili, kao i opera, skakuće onaj baletan! Ovo je program, odeš lepo u deset, osam sati traje, do šest ujutru, nagledam se, odem na burek i legnem ko čovek!", izjavio je Oskar.

"Kada se spuštate niz šipku, je l’ vam prođe neki stih kroz glavu?" upitao je Oskar, misleći na stihove iz Brankine knjige, ali je nažalost ovaj odgovor ostao zamagljen grohotnim smehom čitavog studija.

Kakve stihove je Branka pročitala Ognjenu, pogledajte sami.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>