Region

Svet

Veliki Brat 2013: Pala vlada! Ukućani nominovani, Ava i Uroš dobili imunitet!

Nakon što je vetrenjača stala na više od 30 sekundi, Veliki brat je objavio da je zadatak bio neuspešan i da su članovi vlade nominovani za izbacivanje, a da je opozicija pobedila.

Veliki Brat 2013: Pala vlada! Ukućani nominovani, Ava i Uroš dobili imunitet!



Prethodne nedelje zadatak vlade Velikog brata bio je da se potrudi da vetrenjača ne stoji u mestu duže od 30 sekundi. U suprotnom vlast u kući pada. Međutim, iako su vredno vrteli vetrenjaču 24 sata, ona se slomila, a do toga je došlo zbog sabotiranja opozicije koja je non-stop pokušavala da ugrozi zadatak vlade i zaustavi okretanje. Veliki brat danas je saopštio da je vetrenjača ipak zastala na duže od 30 sekundi, te da je zadatak neuspešan.

Članovi opozicije Uroš i Ava dobili su imunitet i tako ostali pošteđeni nominacija, a do daljnjeg ostaju u kombiju. Nominovani za ovonedeljno izbacivanje su: Aneta, Boban, Vesna, Žarko i Željko, Maja Volk, Nevena, Petrući, Sindi, Slavko i Topić.

Ava i Uroš su presrećni novonastalom situacijom i daće svoj maksimum da budu složni i dalje. Iako je Veliki brat pokušao od njih da izvuče u kakvom su odnosu, Uroš je ipak ostao uzdržan, dok je Ava rekla da voli Uroša.

Maja Nikolić, koja je unela pometnju u kuću, nije nominovana jer je ušla naknadno. Naravno, svoju radost zbog pobede opozije iskoristila je kako bi se još više približila zgodnom kaskaderu, iako je podsećamo, Velikom bratu danas rekla da je sasvim sigurna da je Ava zaljubljena u Uroša.

Izbacivanje je u ponedeljak, 1. aprila, a sva dešavanja pratite na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>