Region

Svet

Premijera: Kemal Monteno i Teška industrija - Majske kiše (Video)

Spot za pesmu "Majske kiše“ Teška industrija predstavlja u najboljem trenutku – upravo ove nedelje pesma se po prvi put pojavila na Službenoj nacionalnoj Top listi singlova i odmah zauzela visoko treće mesto.

Premijera: Kemal Monteno i Teška industrija - Majske kiše (Video)Teškoj industriji, koja ove godine slavi čak 40 godina na regionalnoj muzičkoj sceni, ovo je prva saradnja. Kako prijateljstvo Kemala Montena i dvojca iz Teške industrije, Ivice Propadala i Vedada Hadžiavdića seže u doba kada su kao članovi sarajevske grupe COD bili prateći bend Kemala Montena, izbor Keme za saradnju bio je logičan, a reakcije slušaoca su pokazale da je bio i pun pogodak.Nakon pesama koje najavljuju novi autorski album Teške industrije: "Šta ti je život" i "Badnja je noć", "Majske kiše" su još jednom potvrdile kompozitorsko-aranžerski kvalitet Vedada Hadžiavdića.
 
Pesma je takođe specifična po tome što je tekst za nju napisala velika obožavateljka Teške industrije, Ivana Maglica iz Vukovara, koja je isti poslala preko Facebooka.
 
Reditelj je Goran Markovanović a spot je sniman na par lokacija pored Marije Bistrice i u vili u Nazorovoj ulici.
 
Pogledajte novi spot Teške industrije u duetu sa Kemalom Montenom:Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>