Region

Svet

Farma 2013: Seksi Sandra završila u izolaciji! Prekršila pravilo!

Zadruga je u ponoć uputila vanredno pismo farmerima. Jedno od osnovnih pravila je prekršeno, a to je komuniciranje sa spoljnim svetom što je strogo zabranjeno.

Farma 2013: Seksi Sandra završila u izolaciji! Prekršila pravilo!



Sandra je odmah priznala da je ona pokušala da kontaktira nekog spolja i zbog toga je odmah morala u izolaciju. Izjavila je da ukoliko vidi miša, momentalno će napustiti imanje u Lisovićima, a dok se pozdravljala sa farmerima čak se i rasplakala.

Gazda Miki je odveo Sandru u kuću za izolaciju i pomogao joj da se smesti, a zatim je uz dosta muke i zapalio vatru. Za to vreme farmeri su pričali kako je zaista neverovatno što je Sandra to uradila i kako je mogla da očekuje da će neko od radnika iz zadruge da joj pomogne.

"Ona je mislila da je fatalna žena pa će neko da padne na njen šarm", konstatovala je Beba, a Goca Božinovska je tvrdila da ona veoma naivna jer je verovatno mislila da će neko da se sažali na nju. "Ljudi, ja sam ostavila troje u kući, pa ništa”, komentarisala je Goca, koja joj je pre toga dala bundu da se pokrije.

Pretpostavlja se da je seksi farmerka pokušala da stupi u kontakt sa dečkom.
Sandra sme da napusti kuću za izolaciju samo ako joj se ide u toalet ili ako joj produkcija dozvoli.

Čim se seksi farmerka smestila, gazdi je stiglo još jedno pismo od zadruge. U njemu je predloženo farmerima da organizuju porodični sastanak gde će se rešiti svi problemi jer po svemu sudeći ovonedeljni zadaci neće biti završeni na vreme.

Beba se iznervirala zato što ju je Filip Panajotović ostavio u toaletu i otišao u kuću, umesto da je sačekao ispred jer se ona plaši mraka. Uprkos činjenici što joj se izvinio, ona je zahtevala da se Filipu uradi doping kontrola jer se on posle svega njoj smejao.

Era je pohvalio Mikija Mećavu, te je rekao da stalno prati rijalitije i da je ovo prvi put da vidi da gazda radi.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>