Svet

Region

Ovako će izgledati dete princa Vilijama i Kejt

Genetičar na prestižnom MIT-u (Massachusetts Institute of Technology) Dženi Šen napravila je za britanski portal predviđanje kako bi deca princa Vilijama i vojvotkinje Kejt mogla izgledati.

Ovako će izgledati dete princa Vilijama i Kejt



Koristeći zakonitosti koje su uočili genetičari koji se bave proučavanjem nasleđivanja crta lica, ona je napravila dva crteža koja prikazuju kako bi ćerka, odnosno sin kraljevskog para mogli da izgledaju.

Prema njenim rečima, ne može se ništa definitivno reći o izgledu buduće ćerke ili sina kraljevskog para, ali može se pretpostaviti. Tako su neke crte lica i fizičke osobine biti izraženije u odnosu na neke druge, piše britanski portal.

Prema Dženinom istraživanju, dete će svakako imati svetle oči - 50 posto je šanse da ima zelene oči, poput Kejt, a 50 posto šanse da ima plave oči na oca.

Naučnici predviđaju i kako će dete, koje treba da se rodi u julu, od majke naslediti bademastu kosu, a od oca Vilijama simetričan nos i usne. Rupice na obrazima takođe će se vrlo verovatno naći na bebinom licu, a biće nasleđene od majke.

Autor: B.B.
Izvor: Agencije
Foto: mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>