Region

Svet

Emotion: Ava Karabatić nije dobila pare da bi imala seks!

Producentska kuća "Emotion" demantovala je da je dala novac kako bi hrvatska starleta Ava Karabatić  imala seks u kući Velikog Brata.

Emotion: Ava Karabatić nije dobila pare da bi imala seks!



Peta sezona rijalitija "VIP Veliki brat" obara sve rekorde! Iako je prošlo samo dva dana od ulaska poznatih takmičara u kuću na Košutnjaku u producentskoj kući "Emotion" su prezadovoljni gledanošću. Ipak, oštro su demantovali tvrdnje da su Avi Karabatić dali pare kako bio imala seks pred kamerama.

Mediji već danima pišu da je hrvatska starleta Ava Karabatić kao uslov za svoje učešće u rijalitiju "Veliki brat" zahtevala da joj se honorar od 9.000 evra isplati unapred. Pojedinci su nagađali da joj je taj novac ponuđen kako bi ona imala seks u kući. Emotion tvrdi da takvi natpisi nemaju veze sa realnošću.

"Naravno da nije tačno da smo joj dali bilo kakav novac ni da bi imala seks, ni da je dobila pare unapred. Ona ima tretman kao svi ostali ukućani", rekla je Milijana Radević, PR Emotiona.

Da će ovo biti sezona o kojoj će se dugo pričati govore i podaci da televizija B92 beleži rekordnu gledanost odkako je rijaliti počeo.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>