Region

Svet

Saša Matić pravi veliko rođendansko slavlje u Sarajevu

Saša Matić će svoj prvi veliki koncert u Bosni i Hercegvini održati na dan posle svog rođendana, tačnije 27. aprila u sarajevskoj Skenderiji.

Saša Matić pravi veliko rođendansko slavlje u Sarajevu



"Nakon Beograda i Zagreba odlučio sam napraviti veliku priču i u Sarajevu. Već duže vreme prijatelji i rodbina me nagovaraju i sada je napokon došlo vreme za spektakl u šeheru. Koncert je zakazan za 27. april i na neki način to će biti i moje veliko rođendansko slavlje, jer ću dan ranije napuniti 35 godina. Svaki nastup u Sarajevu za mene je poseban, a ovaj koncert biće kruna. Na sceni zajedno sa mnom će biti veliki bend kao i brojni specijalni gosti. Neka njihova imena još neko vreme budu tajna", izjavio je Saša.

Matić spada u red najpopularnijih pevača narodne muzike srednje generacije, a u dosadašnjoj karijeri ima sedam albuma. "Maskara", "Kad ljubav zakasni", "Poklonite mi nju za rođendan", "Ne znam ja da muški poginem", "Nije ljubav fotografija", "Ruzmarin", "Samo ovu noć", "Sve je na prodaju", samo su neki od hitova popularnog pevača iz Drvara.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Svet, Pink BH

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>