Region

Svet

Ivan Gavrilović se potukao na ulici (Foto)

Incident se dogodio na Bulevaru despota Stefana, kada je Gavrilović svojim automobilom izleteo ispred vozača koji se vozio sa suprugom i detetom.

Ivan Gavrilović se potukao na ulici (Foto)



Nakon kraće rasprave i međusobnog vređanja, vozač “Volvoa” je izašao i švedskim ključem udario u Gavrlovićev “Ford”, u koji se on sklonio. Gavrilović je spas od drugog vozača našao u patroli interventne policije koja je naišla i odmah ih je zaustavio. Prema rečima svedoka, sve je ličilo na cirkus.



"Gavrilović je isekao drugom vozaču put, a onda se ovaj zaletao ka njemu. Situacija je kulminirala kada su se vozači zaustavili. Nakon prepirki i vređanja, Ivan je, čini mi se, nečim gađao drugog vozaća, koji se potom vratio do automobila i izvukao veliki švedski ključ. Videvši da stvar postaje ozbiljna, Ivan je ušao u svoj automobil i pokušao da ode, međutim, protivnik je ključem počeo da udara u Gavrilovićev auto. U tom trenutku naišla je patrola od koje je pevač zatražio pomoć", rekao je svedok nemilog događaja.



Sam Ivan je dok je davao izjavu potvrdio da je jedva izvukao živu glavu.

"Priznajem, presekao sam mu put, a potom sam pokušao da mu se mahanjem rukom izvinim. Međutim, umesto da prihvati izvinjenje, taj lik je kolima išao na mene. U pokušaju da izbegnem da me očeše, čak sam prelazio i u suprotnu traku, međutim, kako mi je naišlo vozilo u susret, morao sam da se vratim u svoju traku i zaustavim", kaže Gavrliović.



"Kada sam ga upitao zašto to radi, i to dok vozi dete, on me je opsovao, zaustavio auto i krenuo na mene, pa sam ga udario pesnicom u glavu. Izvukao je ključ za kamione, dugačak metar. Zapalio sam u auto, a on je udario ključem po njemu. Tada je naišla interventna, koja mi je spasla glavu", zaključio je Gavrilović, dok izjavu drugog učesnika incidenta nismo dobili.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>