Region

Svet

Goca Božinovska pijana vređala koleginice! (Video)

Goca Božinovska, jedna od takmičarki popularnog rijalitija "Farma", nakon nekoliko ispijenih čašica oštro je izvređala svoje koleginice.

Goca Božinovska pijana vređala koleginice! (Video)



Naime, Goca je poznata po svom oštrom jeziku i važi za osobu bez dlake na jeziku, ali se sada malo više opustila, pa je verovatno rekla sve što joj je u tom trenutku palo na pamet. Uz psovke i vređanja, pevačica se očigledno vodila onom starom "Što trezan misli, pijan govori".

"Veze s mozgom nema, ni s pevanjem, ni sa životom! Ja sam u sosu, gledaj... Ova je glumica, a ova kao pevačica, šta? Šta ona peva? Peva ku*cu svom! Izgubljeni slučajevi. Ali, one skaču za mikrofon! Sve ti je*em... Hoće da umru da uzmu mikrofon, al' ja ih puštam. Pevajte, budale! Mrš! Ma, došla sam ovde da se družim sa mojim prijateljima, sa mojim dragim ljudima, sa ovom decom normalnom koja su zaljubljena kao i ja. Ja sam žena zaljubljena i volim svoju decu, volim moju ljubav i ostale ljude na planeti. Ovi neka igraju, nek se dokazuju, njima treba karijera. Meni ne treba ništa u životu, ja sam sve svoje ispunila", pričala je Goca.

Ne znamo ko je Goci konkretno stao na žulj, ali izgleda da su je koleginice i cimerke u "Farmi" veoma iznervirale. Pogledajte snimak.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>