Region

Svet

Marina Perazic zabrinuta za bezbednost svoje porodice

Marina Perazić je kazala da je izveštavanje pojedinih medija dovelo do toga da ona i njena kćerka budu fizički napadnute prethodne nedelje.

Marina Perazic zabrinuta za bezbednost svoje porodice



Marina smatra da su ona i njena ćerka napadnute zbog pisanja senzacionalističkih medija i izjavila je da je sada zabrinuta za bezbednost svoje porodice

Ona je navela da ju je, "navodni vlasnik" stana u Novom Sadu Stevan Mrđan, u kojem Perazićeva živi sa svojom kćerkom kao podstanarka, mesecima verbalno, a na kraju i fizički napao, inspirisan pisanjem pojedinih dnevnih novina.

Optužila je Mrđana da je više puta pokušao da je onemogući da uđe u stan, tako što je stavljao lepak u ključaonicu, verbalno je napadao, isključivao joj struju, pretio joj i govorio da mu je dužna, a na kraju ju je i fizički napao u zgradi, ispred stana.

"Svesna sam da sam medijska ličnost, ali ja se sada brinem za svoju i sigurnost svoje porodice. Zbog pisanja medija Stevan Mrđan je poverovao da nasilnički može doći do poseda koji je davno izgubio",rekla je Perazićeva na konferenciji za novinare, uz tvrdnju da stan ne pripada Stevanu Mrđanu, već njegovom unuku.

Advokat Marine Perazić, Nikola Tadić, rekao je da je stvarni vlasnik stana zapravo maloletni Stefan Mrđan, unuk Stevana Mrđana.

Punomoćnik maloletnog Stefana Mrđana, Igor Šiman, rekao je da je taj problem postojao i pre nego što je Marina Perazić počela da živi u stanu, jer je Stevan i tada izdavao stan, uzimao kiriju, nije je davao vlasniku i nije plaćao račune, tako da je dug sada dostigao cifru od više od 320.000 dinara.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>