Region

Svet

Goca Tržan se slikala za Playboy!

Goca Tržan, popularna pevačica koja je konstantno tema raznih pisanja u medijima, sada će se pojaviti i u "Plejboju".

Goca Tržan se slikala za Playboy!



Goca je razmišljala da li da prihvati ponudu, ali kada su je uverili da fotografije neće prelaziti granicu dobrog ukusa, rešila je da se slika obnažena.

Prema saznanjima pevačica je dobila honorar od 5.000 eura za slikanje. Sa druge strane, poznata umetnica Tijana rešila je da se obnaži ali pod uslovom da fotografije budu umetničke. Mnogi pričaju da je dobila honorar od 3.000 eura.

"Avangardni sam tip žene i pristala sam na slikanje jer je suština umetnička crta. Ne privlače me ni muška ni ženska gola tela i ne nosim epitet pevačice, igračice ili starlete", rekla je Tijana.

Voditeljka Olivera Kovačević bila je prva poznata dama koja se obnažila za ovaj magazin. U januaru 2004.godine Olivera je navodno dobila 10.000 eura za ovo slikanje.Naredne godine naslovnu stranu " Plejboja" krasila je Ceca Ražnatović, a pošto Ceca nije htela da se slika sasvim naga, dobila je 7.000 eura. Vrele fotografije Suzane Mančić osvanule su u "Pleboju" 2009.godine i voditeljka je tada na njima zaradila 15.000 eura.

Najveće iznenađenje izazvala je Katarina Žutić. Poznata glumica pokazala je svoj seksepil kada se slikala za ovaj magazin 2010.godine.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine

Viber

Izvor: Svet Plus


>