Region

Svet

Farma: Skoro svi Farmeri stigli u karantin! Milena Ćeranić ispratila Danijela! (Foto)

U karantin "Farme", koji se nalazi u hotelu Prestige, tokom celog dana pristižu takmičari koji će se od sutra uveče boriti za nagradu od 50.000 evra!

Farma: Skoro svi Farmeri stigli u karantin! Milena Ćeranić ispratila Danijela! (Foto)



Prvi Farmer koji je stigao na parking bio je Andrija Marković, koji je došao u pratnji devojke. Na pitanje zbog čega nosi toliko stvari odgovorio je da planira dugo da se zadrži! Odmah za njim stigla je i Seksi Sandra na visokim potpeticama. Kada smo je pitali kako će u blato sa štiklama rekla nam je:"Pa to je samo za ovde, imam drugu obuću za tamo", rekla je Sandra. Na pitanje da li zna da muze kravu, odgovorila je da će i to naučiti.

Farma 2013: VIP takmičari ulaze u karantin! (Foto)
Nakon nje u karantin su stigli i glumica Tijana Macura, manekenka Jovana Nikolić i Filip Panajotović u pratnji druga. "Išao sam po cigare, ali ćutite, mama mi ne zna da pušim!", našalio se maneken.



Nedugo potom stigao je i Ekrem Jevrić koji je u hotelu već dva dana, ali je danas išao na sistemastki pregled. Zanimljivo je da je Ekrem dva sata sedeo u mraku u hotelu, jer nije umeo karticom od sobe da upali svetlo, što je iznenadilo organizatore sa Pinka. Hteo je da pozira, ali su ga odmah uvukli u hotel i uputili u sobu.



U istom trenutku na vratima se skoro sudario sa tekstopiscem Nazifom Gljivom koji takođe ulazi u rijaliti da se bori za glavnu nagradu.



Vesnu Rivas dovezao je sin, a umesto Džeja, Ruleta je ispratio jedan prijatelj. Miki Mećava je došao u pratnji Saše Pantića koji mu je doterao pun gepek prtljaga, što znači da će se ovaj ozbiljno boriti za pobedu. Ćeranićka je dovezla u karantin kuma svog dečka Vladimira Dašića – crnogorskog pevača Danijela Alibabića, ispratila ga do sobe i dala mu nekoliko saveta:

"Rekla sam mu da radi sve suprotno od mene da bi uspeo", rekla je Milena, a Danijel se samo smeškao. On nema tremu jer mu je ovo drugi rijaliti u životu. I reper Sha je došao u pratnji prijatelja.



Farmeri će se useljavati do kasno u noć, a sutra im predstoji odlazak u Lisoviće. Od trenutka kada svi uđu u sobe biće im oduzeti mobilni telefoni i sve ostalo pomoću čega bi mogli komunicirati sa spoljnim svetom.

U karantin su nedavno stigli i Zorica Marković, Milan Tarot i Era Ojdanić. Era je sa sobom poneo i neke životinje, ali mu produkcija nije dozvolila da ih nosi sa sobom pa ih je vratio. Stanija Dobrojević takođe se nalazi u karantinu, kao i Darija Stanojević. Dule i Radojka su isto tako u hotelu Prestige, a uskoro se očekuje i dolazak Goce Božinovske koja će, kako stvari stoje, stići poslednja.











Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>