Region

Svet

Nadu Topčagić optužili za krađu u hipermarketu!

Nada Topčagić navodno je optužena za krađu, a da je pevačica lopov posumnjali su radnici obezbeđenja jednog hipermarketa na Vilinim vodama.

Nadu Topčagić optužili za krađu u hipermarketu!



Oni su je odveli u posebnu prostoriju, gde su je pretresli. I sve zbog toga što je zapištao sigurnosni senzor dok je Nada napuštala objekat.

"To je bila najveća neprijatnost u mom životu. Otišla sam prvi put bez muža da kupim namirnice za kuću. Pošto sam platila robu, s punim kolicima krenula sam ka izlazu. Kad sam se približila vratima, uključili su se senzori. Sklonim se, probam opet, a oni i dalje pište", priča pevačica.

"Dva radnika obezbeđenja su mi odmah prišla i tražila da im predam torbu. Iznervirala sam se i bacila je u ćošak. Tada sam počela da vičem na sav glas: Ne budete li našli nešto u njoj, pobiću vas sve, majku vam j...m!. Dobila sam napad panike, usta su počela da mi se suše, a oči sam iskolačila kao da ću doživeti infarkt. Uveli su me u kancelariju na pretres, pa sam im i tamo psovala sve po spisku. Ljudi su me gledali kao lopova. Zahtevala sam da zovu policiju. Ma, napravila sam im haos", kaže Nada.

Nakon pretresa utvrđeno je da Nada ništa nije ukrala i puštena je da ode kući, a od doživljene neprijatnosti se još nije oporavila.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>