Region

Svet

Umesto na pistu, ide na selo: Misica Jovana Nikolić u Farmi!

Jedna od učesnica predstojećeg rijalitija "Farma" biće i misica Jovana Nikolić. Ova atraktivna Nišlijka pokušaće svojom lepotom i zanosnom linijom da podigne gledanost šou programa, koji će početi sa emitovanjem 19. marta na TV Pink.

Umesto na pistu, ide na selo: Misica Jovana Nikolić u Farmi!



Da podsetimo, Jovana je učestvovala na finalnom takmičenju izbora za mis Srbije, gde je na kraju zauzela treće mesto, osvojivši titulu druge pratilje. Ima 25 godina, student je Visoke škole strukovnih studija, govori engleski jezik, a ima sestru bliznakinju Branislavu, pa će biti posebno zanimljivo ako joj se i ona u nekom trenutku pridruži u rijalitiju.

Jovana je ljubitelj tanga, koji igra u slobodno vreme. Osim čuvenog argentinskog plesa, njeni hobiji su i planinarenje, brzo hodanje, jahanje, kao i pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama.

Osim misice, na "Farmi" će se naći još 21 učesnik različitih zanimanja, od glumica, pop i folk pevača, zabavljača, pa do starleta. Inače, takmičare će na imanju u Lisoviću pratiti desetine kamera, a svakog dana će se nakon 20 sati prikazivati pregledi dešavanja u rijalitiju na TV Pink.

Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke petkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Pobednik "Farme" osvojiće nagradu od 50.000 evra.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>