Region

Svet

Čestitamo! Venčali se Saša Milošević Mare i Ksenija! (Foto)

Kompozitor Saša Milošević Mare i ćerka Bokija Miloševića, Ksenija Milošević, stali su juče na ludi kamen posle dve godine veze.

Čestitamo! Venčali se Saša Milošević Mare i Ksenija! (Foto)Iako su svoju vezu čuvali samo za sebe i bliske ljude, i nikada o njoj nisu želeli javno da govore, Mare i Ksenija sklopili su brak juče u 18:30 h u svom zajedničkom stanu pred matičarkom u prisustvu kumova i rodbine, a potom su priredili veselje na beogradskom splavu "Vizantija".Kompozitoru, kome je ovo drugi brak, kumovao je glumac Andrija Milošević, a pevačici i violinistkinji njena drugarica iz osnovne škole Tamara Gridin.

Veseli kum Andrija nije mogao da sakrije osmeh na licu, pa je prokomentarisao: "Veoma sam srećan i ponosan što sam Maretov kum".Mladin otac, čuveni klarinetista Boki Milošević, takođe je bio radostan.

"Presrećan sam što sam udao ćerku. Ona i Mare su odličan spoj."Venčanju su prisustvovali Željko Vasić i menadžer Saša Matejić sa suprugom, Željko i Jovana Joksimović, Marija Šerifović sa majkom Vericom, kao i mnogi drugi.

Ovom prilikom portal Svet Plus upućuje Maretu i Kseniji iskrene čestitke i želimo im puno sreće u bračnom životu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>