Region

Svet

Izbila tuča u stanu Marine Perazić (Foto)

Posle više dana prepucavanja između pevačice Marine Perazić i Stevana Mrđana koji joj je iznajmio stan, došlo je do tuče ispred vrata njenog stana.

Izbila tuča u stanu Marine Perazić (Foto)



Kako je stanodavac već pokušavao da upadne u Marinin stan jer mu ona navodno duguje 3.500 eura, pevačica je htela da zameni vrata i bravu, međutim Stevan Mrđan to nije hteo da dozvoli i nakon rvanja sa Lunom, Marininom ćerkom, uspeo je da izvali vrata od stana.



"Strašno šta nam se dešava", rekla je pevačica koja je odmah pozvala policiju i svog advokata. Policija je vrlo brzo stigla i savetovala zavađene Marinu i Stevana da pokušaju da se dogovore. Policija je otišla, ali je vrlo brzo morala da se vrati jer se situacija nije smirivala. Stigao je i advokat Stevana Mrđana koji mu je i savetovao da razvali vrata.



Predsednik kućnog saveta koji je sve vreme gledao šta se dešava pozvao je policiju da se odmah vrati kako bi se situacija u zgradi regulisala, a zamolio je i da se Mrđan ukloni iz zgrada jer on zapravo i nije vlasnik stana. Policija je nakon 20 minuta ubeđivanja privela Stevana Mrđana.

Marina Perazić veoma je uznemirena ovim događajem, budući da se njena ćerka zamalo potukla sa Mrđanom, i trenutno traži majstora kako bi zamenila vrata, jer ne može noć provesti bez vrata od stana.

Spor oko kirije i toga čiji je zapravo stan Marina iznajmila traje već neko vreme, a kraj se ne očekuje skoro.

"Dobila sam poziv od suda i tek tada sam saznala da sam žrtva prevare. Po sudskom rešenju od 8. jula 2010. godine, stan koji mi je Stevan Mrđan izdao u stvari je vlasništvo njegovog maloletnog unuka, koji živi sa ocem i kome je otac kao roditelj jedini zakonski zastupnik", kaže Marina koja je kako je izjavila, kiriju redovno plaćala.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>