Region

Svet

Emotion: Svi detalji regionalnog VIP Velikog brata (Foto)

Početak Velikog brata se očekuje između sredine marta i sredine aprila, trajaće mesec dana, a nagrada je 50.000 evra. Marijana Mićić sigurna je voditeljka, a VB sprema iznenađenja.

Emotion: Svi detalji regionalnog VIP Velikog brata (Foto)Najpopularniji rijaliti šou "Veliki brat" uskoro počinje na televiziji B92. Iz produkcijske kuće "Emotion" poručuju da se obavljaju poslednje pripreme pred ulazak svih VIP stanara iz Srbije i regiona, ali i da će se u kući dešavati velika iznenađenja jer je Veliki brat pripremio nova pravila, ali i sačuvao dobra stara. Iako o imenima nisu hteli puno da govore, jedina voditeljka koja će sigurno biti uz nove stanare je Marijana Mićić."Radimo poslednje pripreme sa testiranjem opreme i cele kuće", rekla nam je PR Emotiona, Milijana Radević. "Televizija B92 će, kada mi budemo spremni, odrediti datum. Očekujemo negde između sredine marta i sredine aprila da krenemo sa emitovanjem. Trajaće oko mesec dana i nagrada će iznositi 50 000 eura."

Iz kojih sve zemalja će sve učesnici doći?

"Iz Srbije, Makedonije i Crne Gore."

Možete li nam otkriti neka imena?

"Draž ulaska u kuću VB je da uvek imamo neko iznenađenje, zato nikada i ne otkrivamo imena učesnika. Do sada smo uspeli, i to nekoliko puta, da se ne otkriju ulasci Jelene Karleuše, Bate Živojinovića kao i Nenada Čanka."

Da li će biti nekih novih pravila?

"Trudimo se da budemo sveži, drugačiji i inovativni, ali takođe neke proverene stvari ne treba menjati po svaku cenu. Insistiraćemo kao i prethodnih godina na humoru po cemu se VB razlikuje od sličnih kopija. Što se tiče same kuće, biće osvežena, mada se neće raditi drastične promene. Po mnogima scenografija iz proslogodišnjeg VB je bila jedna od najlepših."

Ko će biti voditelji rijalitija? Dolazi li neko iz Hrvatske,Makedonije...?


"Za sada voditeljka će biti Marijana Mićić, a da li će joj se neko pridruziti to ćemo videti."

Hoće li biti gostiju iznenađenja?

"Naravno, kao i uvek VB je pun iznenađenja."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>