Region

Svet

Saša Milošević Mare po drugi put staje na ludi kamen! (Foto)

Naš proslavljeni kompozitor Saša Milošević Mare zaprosio je svoju devojku Kseniju Milošević, ćerku muzičara Bokija Miloševića, sa kojom je dve godine u vezi.

Saša Milošević Mare po drugi put staje na ludi kamen! (Foto)



Kako prenose mediji, Mare je u romantičnoj atmosferi zaprosio Kseniju, na šta je ona rado pristala pa će ove godine biti održana velika svadba.

Saša Milošević, koji svoju vezu drži podalje od javnosti, iz prvog braka ima sinove Ognjena i Luku, a sa suprugom je bio devet godina u zvaničnoj vezi. Razišli su se, kako je i sam otkrio, zbog nerazumevanja.

"Mama mi je davno rekla da je brak poverenje i poštenje. Posle devet godina braka, shvatio sam da nisam stekao ni jedno ni drugo i to malo boli. Borio sam se, ali nisam imao pravi fidbek. Sada imamo dobru komunikaciju u interesu dece, koja žive sa majkom", pričao je svojevremeno Mare, koji je ovih dana zauzet pripremama za Eurosong na kojem će "Moje 3" predstavljati Srbiju u Malmeu.

Javnost je zbog takmičenja "Prvi glas Srbije" upućena u to da su Saša Milošević i Andrija Milošević u dobrim odnosima, a sudeći po tome što će mu glumac i voditelj kumovati na venčanju, to prijateljstvo je veliko. Kako saznajemo, Mare je već pitao Andriju da mu bude kum, što je on sa radošću prihvatio.

Portal Svet Plus upućuje Maretu i Kseniji iskrene čestitke i želimo im puno sreće u novom životnom poglavlju.



Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>