Region

Svet

Jelena Rozga najavljuje novu pesmu! (Foto)

Pesma "Nirvana" donosi novi zvuk i prikazuje malo drugačiju Jelenu koja se na ovaj muzičko-stilski okret upravo odlučila osluškujući želje svoje drage publike.

Jelena Rozga najavljuje novu pesmu! (Foto)Reč je o brzoj i dinamičnoj pesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju koja vas u trenu obuzme.

"Nova pesma za mene je uvek  radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem celu sebe. Svojoj publici osim nove pesme želim dati celi "paket" jer pesma se osim sluhom doživljava i vizuelno - pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo rizikovati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvek na mojoj strani spremna sam na nove izazove. Ovu pesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pevam ispunjenog srca", izjavila je Jelena Rozga.Premijera pesme "Nirvana" očekuje se kroz dvadeset dana kada ce se za pesmu snimati i spot. I ova pjesma izašla je iz radionice bračnog para Huljić, dok aranžman pesme potpisuje producent Boris Đurdević.

Autor: M.P.
Foto: Marko Grubišić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>