Region

Svet

Nina Badrić: Ne mogu da sažvaćem glupe tekstove

Jedan od najboljih vokala u regionu, Nina Badrić, koja važi za najkompletniju pevačicu današnjice ulepšaće Beograđanima dan posvećen damama 8. marta u klubu "Kasina".

Nina Badrić: Ne mogu da sažvaćem glupe tekstove



Pevačica poznata po svojim fantastičnim interpretacijama uveliko se priprema za koncert koji će održati 8. marta, a pred sam dolazak otkriva koje su joj prve asocijacije na Beograd.

"Dobra klopa i prijatni ljudi. Dugo se s drugaricama dogovaram da dođemo u provod, ali nažalost, nikako to da realizujemo. Poslednjih godina veoma često, i privatno i poslovno svraćam u Beograd. Osim što je važan za karijeru svakog umetnika i što važi za mesto dobrog provoda, to je i sjajan grad za gurmane poput mene. Gde god se okrenem, na svakom koraku mogu naći nešto što volim, od nacionalne hrane do raznih svetskih specijaliteta. Mislim da u Beogradu trenutno ne postoji restoran koji je dobar, a da u njemu već nisam bila."

Sem gurmanskih specijaliteta i dobro poznatog beogradskog noćnog provoda, Nina je prokomentarisala i svoje kolege iz srpske prestonice: "Sviđa mi se ono što rade Željko Joksimović, Sergej Ćetković, sestre Kovač ali i hip-hop bendovi. Oni imaju najoriginalnije spotove, a muzička produkcija je sjajna. Takođe, ne mogu da ne pomenem fantastičnog Balaševića i njegove pesme koje su prava mala škola života."

Nina je iznela i svoje mišljenje o turbo-folku koji se u Zagrebu sve više sluša.

"Eto, sve se okrenulo! Kod nas je folk u većini klubova postao pravi hit, a kod vas pop muzika vlada top-listama. Kao u pesmi Halida Bešlića "Ko i reko čuda da se dese". U Zagrebu su folkoteke "in" mesta, u njima ima najviše ljudi, to je činjenica. Lično ne volim tu vrstu muzike i ne izlazim na takva mesta, ali ko voli nek’ izvoli. Poštujem prave i rasne pevače kao što su Haris Džinović, Halid Bešlić... Sa druge strane nikako ne mogu da sažvaćem stupidne tekstove kojih u folk muzici ima na bacanje. Tačnije kad čujem takve pesme, odvalim se od smeha jer pokušavam sebe da zamislim dok pevam "Moj mali nema prednjih zubi, kad me ljubi, jezikom me ubi!" Joj, majko! Ma, nek’ ljudi slušaju šta žele i šta im se sviđa", završila je Nina komičnim komentarom.

Autor: M.P.
Izvor: Opera-17

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>