Region

Svet

Stanija: Inteligencija mi je drugo ime (Video)

Stanija Dobrojević govori o svom idealnom muškarcu, ali i o sebi, dok se sa ličnim trenerom usavršava u teretani.

Stanija: Inteligencija mi je drugo ime (Video)



Dok je vežbala u teretani, Stanija je razgovarala sa ekipom emisije "Glamur".

Čini se da se u proteklih par meseci Stanija manje pojavljivala u javnosti nego do sad. Starleta je otkrila i zbog čega.

"Ova dva, tri meseca me nigde nije bilo. Nikom nisam govorila, ali ja sam bila kod kuće, učila i spremala ispite, i polagala."

Ovom prilikom Stanija je prokomentarisala i svoj ljubavni život.

"Srećna sam i zaljubljena. Ne smem da kažem ko je momak", ali je otkrila da je njen dečko iz Srbije, kao i da će uvek biti Srbin. Uz to je opisala svog idealnog muškarca: "Moj idealan muškarac jeste neko ko je psihički i fizički jak, moćan. Ako ne da mi parira, da bude još moćniji od mene, da ume isto da voli, da jednostavno takvog mogu da volim."

Stanija je objasnila i kakva je ona u ljubavi: "Umem da volim, umem da pokažem svoje emocije. Isto tako dosta sebe dajem, dosta i tražim zauzvrat."

Starleta je između ostalog rekla da je komentari o tome kako je glupa zabavljaju.

"Kako ne shvataju da se ja samo igram? Onda ko je tu pametan a ko...", Stanija nije završila rečenicu, ali može se pretpostaviti šta je htela da kaže, između ostalog rekla je: "Moje drugo prezime je inteligencija, sebe smatram sve, samo nikako za glupom", upravo ovim rečima.



Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>