Region

Svet

Hari Varešanović prevario suprugu?

Pevačeva surpuga Jasminka Istuk Varešanović navodno je otkrila ljubavnu aferu njenog supruga sa izvesnom doktorkom Marinom.

Hari Varešanović prevario suprugu?



Hari Varešanović, pevač grupe "Hari Mata Hari", ovih dana proživljava pravu privatnu dramu, pošto je, navodno, supruga Jasminka Istuk Varešanović otkrila njegovu ljubavnu aferu sa izvesnom Marinom. Kako navodi magazin "Azra", u pitanju je doktorka svetskog glasa koja živi i radi u Sloveniji.

Upravo su se u Sloveniji upoznali Marina i Hari, i to pre više od godinu, i tada je, navodno, bio početak njihove romanse.

Podsećanja radi, Varešanović je u prvi brak ušao relativno mlad, kada se oženio tadašnjom suprugom Aidom. Godine 2010. pevač grupe "Hari Mata Hari" ponovo staje na "ludi kamen" – stupa u bračnu zajednicu sa Slavonkom Jasminkom Istuk.

"Srećom, Jasminka nije ljubomorna, a ja joj sve manje dajem razloga za opravdanu ljubomoru. Kako idu godine, čovek više nema snage za budalaštine. Kada sam bio mlađi, vezane su za mene te priče o ženama, ali objektivno zadnjih deset godina nisam davao povoda za skandale. Bljutavo je da čovek ne bude veran u ovim godinama. Ne stoji to u pedesetim, radostan sam što sam te stvari prošao u pravo vreme, pa sam sada stabilan", rekao je Varešanović za magazin "Avaz".

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>